Рецензія на монографію «Людський розвиток в Україні: інноваційний вимір» - Гнибіденко, І.Ф. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
Людський розвиток в Україні: інноваційний вимір (колективна монографія) / за ред. Е.М.Лібанової. – К.: Ін-т демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008. – 316 с.