Проблеми визначення стратегічних країнових інтересів на геоекономічному атласі світу - Адаманова, З.О.; Кальченко, Т.В.; Остапюк, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Досліджуються проблеми формування стратегічних країнових інтересів в умовах моделювання геоекономічного атласу світу, можливих його інтерпретацій та варіантів картографії.