Проблеми та перспективи розвитку державного регулювання фінансового механізму національної економіки - Умєрова, З.Е. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті досліджено основні проблеми державного регулювання фінансового механізму країни, які вимагають першочергового їх рішення, щодо аналізу та розвитку фінансового механізму державного регулювання у перспективі. Визначено роль і цілі, а також вплив держави на становлення фінансового механізму країни і обгрунтовано практичні підходи у вирішенні проблем фінансового механізму державного регулювання.