Розробка та застосування маркетинг-орієнтованих технологій продажу у торговельних підприємствах споживчої кооперації сільському населенню - Сімонова, В.С. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Статтю присвячено дослідженню маркетинг-орієнтованих технологій продажу у торговельних підприємствах споживчої кооперації сільському населенню. Розроблений концептуальний підхід до розвитку послуг з реалізації товарів у магазинах споживчої кооперації, алгоритм вибору методу продажу товарів, алгоритм розміщення й викладення товарів у торговельному залі, блок-схема маркетинг-орієнтованої технології самообслуговування.