Використання інформатизаційного засобу організації оцінки якості людського капіталу в регіоні - Каменських, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Оцінювання якості людського капіталу залежить від вибору адекватного методу оцінки. До таких методів можна віднести: метод експертних оцінок, рейтинговий метод, імітаційне моделювання тощо.