Імперативи духовності в контексті суспільства знань - Дудченко, В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Досліджується розвиток та становлення дискурсу суспільства знань, його евристичний потенціал та технічні можливості в перспективі цивілізаційного поступу людства. Аналізуються духовно-етичні імперативи в техногенному розвитку сучасного інформаційного суспільства.