Організація структурної корекції промислових підприємств - Ротанов, Г.М. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті розроблено теоретичні і методичні положення, наукові та практичні рекомендації щодо ефективної організації структурної корекції промислового виробництва на подальшу перспективу.