Тенденції наукової думки щодо мислення аудитора - Пожарицька, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Проведено дослідження сучасних економічних теорій щодо вибору в умовах ризику і невизначеності. Доведено, що у XXI столітті превалює поведінкова економічна теорія, в якої об'єднання психології і економічної теорії досліджує проблему вибору в умовах ризику і невизначеності. Автором відокремлено загальні характеристики поведінкової економіки, котрі можуть бути застосовані в аудиті щодо мислення та професійного судження аудитора