Концепція програми розвитку підприємств легкої промисловості та її сировинної бази - Наумова, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Статтю присвячено формуванню програми розвитку текстильної промисловості та її сировинної бази. Запропоновано заходи щодо стимулювання розвитку виробництва і переробки текстилю з боку держави. Встановлено довгострокові та короткострокові цілі розвитку, визначено напрямки структурної перебудови галузі, науково-технічного забезпечення розвитку, удосконалення виробничих відносин і системи управління.