Програмно-цільовий метод державного регулювання розвитку трудового потенціалу: теоретичний аспект - Шевченко, І.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті обґрунтовано необхідність застосування програмно-цільового методу державного регулювання розвитку трудового потенціалу. На основі результатів проведеного дослідження, визначено теоретичні аспекти цього методу та його застосування: дано дефініцію сутності; виявлено основні ознаки, принципи і закономірності використання програмно-цільового методу державного регулювання розвитку трудового потенціалу. Визначено перспективи подальшого використання результатів дослідження.