Теоретичне моделювання координації міжнародної економічної політики - Відякіна, М.М.; Резнікова, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Досліджено концептуальні підходи до вивчення проблем координації міжнародної економічної політики. Автори трактують координацію, як категорію, що є ширшою, ніж співпраця, оскільки передбачає суттєвіші трансформації внутрішньої політики. Міжнародне співробітництво у галузі міжнародної економічної політики, як випадок стратегічної взаємозалежності, тлумачиться за допомогою теорії ігор. Аргументовано, що наслідки координації міжнародної економічної політики повністю залежать від обраної для реалізації стратегії – взаємодоповнюваності або взаємозамінюваності.