Формування корпоративної культури вищих навчальних закладів України - Кубко, В.П. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Аналізуються основні етапи формування, зміни та удосконалення корпоративної культури вищих навчальних закладів України. Запропоновано механізми оновлення корпоративної культури освітніх закладів та визначено вибір засобів для вирішення поставлених завдань.