Академічна мобільність майбутніх фахівців у контексті іноваційних методологічних підходів - Циганаш, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У даній статті розглядаються сучасні тенденції розвитку методології наукового пізнання світу з сенергетичної позиції світосприйняття, а також зовнішні чинники, які сприяють розвитку академічної мобільності майбутніх фахівців в контексті безперервної освіти.