Еволюція наукових поглядів на організацію державного управління економічним розвитком регіонів (XX – початок XXI ст.) - Голікова, Т.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
Розглядаються парадигмальні засади й концепції формування державної політики економічного зростання регіонів. Досліджується еволюція наукових поглядів на організацію державного управління територіальним економічним розвитком на пострадянському просторі та в розвинених ринково-орієнтованих країнах протягом XX ст.