Технології формування комунікативної компетенції - Романова, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена технолоіиям формуовання коммунікативної компетенції майбутніх фахівців керувальної деятельності та несе мотиваціниый, когнитивно-процессуальний и аналітико- корректирующий компоненти.