Концептуальні основи інноваційної діяльності інтегрованих формувань легкої промисловості - Наумова, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена актуальній темі – обґрунтуванню концептуальних основ реалізації інновацій в умовах інтегрованих аграрно-текстильних формувань – стратегічних альянсів. Автор акцентує увагу на особливостях, що визначають проблеми інноваційного розвитку галузі, визначає основні принципи та елементи формування стратегії інноваційної діяльності агротекстильних альянсів, пропонує механізм формування та використання інноваційних коштів.