Місцева промисловість України в роки Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр. - Тітіка, О.О. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
У статті розкриваються стан та функціонування місцевої промисловості України напередодні та в перший період війни, втрати, заподіяні галузі війною та окупацією, процес відбудови та наслідки роботи в 1943-1945 рр.