Використання активних методів у професійній підготовці майбутніх філологів - Георгіаді, О.А.; Георгіаді, О.К. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті проаналізовано практичний досвід з використання активних методів у професійній підготовці учителів філологічних спеціальностей. Відзначено позитивний ефект застосування навчальних ігор у цілях формування професійний знань, навичок та вмінь у студентів- філологів на різних етапах їх навчання. Підкреслено мотиваційний потенціал навчальної гри як засобу активізації навчання у вищому навчальному закладі.