Семантичні особливості фразеологізмів на позначення інтенсивності стану в англійській і українській мовах - Ігнатенко, Д.Є. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена аналізу фразеологізмів на позначення інтенсивності стану в англійській і українській мовах. У роботі зроблено спробу вияву та опису семантичних груп, підгруп і рядів досліджуваних фразеологічних одиниць за допомогою формул тлумачення, враховуючи специфіку категорії інтенсивності та фразеологічних засобів її вираження.