Застосуванні комплексного та системного підходів до управлінського впливу на рівень якості торгового обслуговування підприємств роздрібної торгівлі споживкооперації - Сімонова, В.С. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Статтю присвячено дослідженню та удосконаленню комплексного підходу до оцінювання розвитку діяльності підприємств роздрібної торгівлі споживкооперації на засадах концепції управлінського впливу на рівень якості торгового обслуговування.