Формування маркетингової складової механізму господарювання підприємств харчової промисловості - Ротанов, Г.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розкрито поняття потенціалу маркетингу та розроблено пропозиції щодо формування маркетингової складової механізму господарювання підприємств харчової промисловості.