Документальне відображення якості земель сільськогосподарського призначення у системі обліку - Машкова, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглянуто відображення якісних параметрів земель сільськогосподарського призначення у системі бухгалтерського обліку, використання модифікованих документів первинного обліку; представлені концептуальні та функціональні аргументи, за якими їх використання має бути обов’язкове; проаналізована необхідність використання синтетичних рахунків за пропонованою схемою; представлений приклад з впровадженням такого обліку в сільськогосподарському товаристві «Інтерагроінком».