Копитні дикої фауни як резерват трихінельозу на території Полісся та західної частини України - Дідик, Ю.М. (Інститут зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України, 2006)
Исследования проведены на территории шести областей Украины: Черниговской,