Показники розвитку сільських районів і сприяння веденню сталого сільського господарства - Ільченко, В.М.; Малоок, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті проаналізовано показники розвитку сільських районів, здійснено аналіз деяких проблем у сфері сільського господарства та запропоновано можливі шляхи вирішення цих проблем, не відкидаючи досвіду іноземних країн. Увагу сконцентровано на необхідності переходу України до сталого сільського господарства для покращення не лише показників виробництва, а й соціально-економічної та демографічної ситуації на селі.