90-річчя академіка НАН України О.М. Алимова (Вісник економічної науки України, 2013)
Олександр Миколайович Алимов – відомий вчений-економіст, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії наук України (1973), академік Академії екологічних наук України (1992), Заслужений діяч науки і техніки України (1997), Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки (2010), лауреат премії ім. А.Г.Шліхтера НАН України (1971), полковник у запасі, ветеран та учасник бойових дій Великої Вітчизняної Війни.