Активізація інтерактивних методів навчання історії української літератури у виші - Копєйцева, Л.П. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті здійснено аналіз праць вітчизняних та зарубіжних науковців, педагогів, методистів з питань інтерактивних технологій навчання; зʼясовано концептуальні положення інтерактивних методів, окреслено дидактичні аспекти використання інноваційних методів у вивченні історії української літератури на семінарських та лекційних заняттях у ВНЗ.