Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі - Лагодієнко, В.В.; Орел, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Розглянуто питання розвитку інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств. Проведено дослідження важливих проблем інноваційної діяльності та запропоновано шляхи її активізації, що дасть змогу значно підвищити рівень інноваційної активності даних підприємств.