Європейська система регулювання операцій з управління відходами - Кузнецова, Е.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті розглянуто особливості формування європейської моделі регулювання операцій з управління відходами. Зокрема розкрито основні положення директив ЄС, що дало можливість визначити основні принципи європейської політики щодо даного об’єкту