Оптимальне управління персоналом банку з використанням інформаційних технологій - Останкова, Л.А.; Галушко, Є.С. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті наведене дослідження можливого застосування математичних методів та інформаційних технологій для оптимізації кількості персоналу банку, зокрема, теорії масового обслуговування. Авторами було запропоновано один із напрямків її підвищення, як орієнтація на інтенсивний шлях розвитку банку виходячи з економічної доцільності вибраних напрямів; раціональне поєднання прибутковості і надійності.