Покращення рівня інвестиційної привабливості Донецького регіону - Леoсь, O.Ю.; Березовская, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглянуто рівень інвестиційної привабливості Донецького регіону, виявлено фактори, які погіршують його інвестиційну привабливість, а також запропоновано конкретні методи покращення даного показника.