Розвиток промисловості провідних країн Західної Європи після другої світової війни (промислова інтеграція) - Белоус, І.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті характеризується економічний стан провідних західноєвропейських країн після закінчення другої світової війни. Показана динаміка наступного промислового розвитку цих країн. Визначається вплив на нього інтеграційних процесів, що почалися в Західній Європі в другій половині XX ст.