Регулювання майнових відносин державної промисловості в період НЕПу - Фалович, В.А. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті розглянуто проблему регулювання майнових відносин державної промисловості в роки непу. Подається детальний аналіз правових актів, спрямованих на регулювання державної власності. У дослідженні використані архівні матеріали та спеціальна література.