Сучасні підходи до визначення структури експортного потенціалу промислового підприємства - Чубар, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Ця стаття присвячена дослідженню сучасних наукових підходів до визначення тієї множини елементів, що у сукупності формують експортний потенціал підприємства. Автор робить спробу аналізу вже існуючих робіт, присвячених вирішенню даної проблеми. відзначає велику різноманітність підходів до визначення елементів структури експортного потенціалу промислового підприємства, що зустрічаються в сучасній науковій літературі, аналізує сильні і слабкі сторони цих підходів. На основі результатів цього аналізу автор формулює власний підхід до визначення структури експортного потенціалу промислового підприємства.