Особливості творення відад’єктивних суфіксальних прикметників на позначення неповного вияву ознаки - Іщук, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті описані словотвірні типи відад’єктивних прикметників на позначення неповного вияву ознаки, зокрема суфіксальні утворення з -ав- (-яв-), -ляв-, -орляв-, -ощав-, умови поєднання словотворчих компонентів, особливості наголошування похідних одиниць.