Теоретичні проблеми категорії аспектуальності - Рожко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті розглядаються художній час,що є пізнанням статистичного образу рухомої відносної структури способу дії. Подається детальний аналіз засобів вираження універсальної категорії рівня мовної системи. До цієї категорії відноситься і категорія кратності дієслівної дії як складова функціонально-семантичного поля аспектуальності.