Соціально-економічні перетворення в Китаї на рубежі XX-XXI століть - Богиня, Д.П.; Волинський, Г.С. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті досліджуються основні передумови і характерні риси китайських реформ на рубежі ХХ-ХХI ст., особливості аграрної, промислової, фінансової та зовнішньоекономічної політики КНР. Значне місце відведено висвітленню нових явищ в економіці Китаю в контексті рішень ХVI Всекитайського з’їзду КПК (2002 р.).