З історії планування підготовки педагогічних кадрів в Україні (20-80 роки ХХ ст.) - Біницька, О.П. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті характеризуються методи розрахунку потреби педагогічних кадрів в Україні (20-80 роки ХХ ст.). Аналізується процес підготовки педагогічних фахівців.