Біржі як об’єкт наукових досліджень М. І. Тугана-Барановського - Хромов, О.П. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
Стаття присвячена вивченню та аналізу досліджень М. І. Тугана- Барановського, що розкривають сутність, місце, роль і перспективи розвитку бірж у ринковому господарстві.