Системність на полі невизначеності напрямів державного та регіонального регулювання економічних процесів - Холод, С.Б.; Войт, С.М. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
Розглядаються наукові підходи щодо розбудови ефективних інструментів та засобів розвитку суспільного життя на достатньо філософськи обґрунтованому теоретичному забезпеченні. Показано, що розвиток вітчизняних економічних наук в останні роки пояснюється не тільки загальним прискоренням темпів наукового знання, але і суттєвими соціополітичними змінами в суспільстві. Доведено, що сучасний трансформаційний процес створює підстави для поліпшення економічного потенціалу суспільства і дає об’єктивні можливості ефективного використання продуктивних сил.