Порівняльний аналіз підходів до оцінки ефективності функціонування платіжних систем - Шавкун, Г.А. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
У статті проведено порівняльний аналіз методів оцінки ефективності функціонування різних видів платіжних систем, розглянуто позитивний і негативний досвід створення національних платіжних систем.