Економічні умови функціонування інноваційної інфраструктури в Україні - Шульга, Г.В. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
В статті проаналізовано сучасний стан економічного середовища, в якому функціонує інноваційна інфраструктура, визначено напрями удосконалення економічних умов функціонування інноваційної інфраструктури, розглянуто кожний захід більш детально.