Питання кооперації в науковій спадщині Є. Є. Слуцького - Дідківська, Л.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
У статті характеризуються погляди Є. Є. Слуцького на кооперацію: її сутність, форми та шляхи розвитку на початку XX ст.