Методи збереження інтелектуального капіталу підприємства - Фєсєнко, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою статті є обґрунтуваня напрямків збереження інтелектуального капіталу підприємства за рахунок створення корпоративного пенсійного фонду в умовах реформування пенсійної системи.