Формування інтегрованих структур на фінансовому ринку - Косова, Т.Д. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Визначено можливі форми інтегрованих структур на фінансовому ринку. З'ясовано передумови інтеграції діяльності фінансових посередників. Означено наслідки інтеграції для комерційних банків, страхових компаній і пенсійних фондів. Обґрунтовано напрями реформування органів нагляду за діяльністю фінансових посередників в умовах їх об'єднання.