Новий інституціоналізм в Україні: основні напрями та перспективи досліджень - Дементьєв, В.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
Стаття являє собою системний огляд української наукової літератури з інституціоналізму. Огляд структуровано стосовно до основних напрямів досліджень в даній галузі. Подано досить масштабну бібліографію наукових праць з розглядуваної проблеми.