Не зовсім звичайна монографія "незвичайного князя” - Александрович, В. (Княжа доба: історія і культура, 2013)
Рецензія на книгу: Майоров О. Галицько-волинський князь Роман Мстиславич, володар, воїн, дипломат: У 2 т. – Біла Церква, 2011. – Т. 1–2.