Управління якістю технічного обслуговування та ремонту автобусів як складова системи управління якістю обслуговування пасажирів - Дмитрієв, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2014)
В науковій статті досліджується проблема управління якістю технічного обслуговування та ремонту автобусів як складової системи управління якістю обслуговування пасажирів. Вирішення проблеми підвищення якості технічного обслуговування та ремонту автобусів пропонується через введення комплексу допоміжних заходів у дані технологічні процеси, які визначаються потребами цільового ринку. Зокрема, запропоновано організацію на підприємствах пасажирського автомобільного транспорту спеціальної системи внутрішнього контролінгу якості технічного обслуговування та ремонту автобусів, яка повинна бути орієнтована на узгоджені критерії якості даних технологічних процесів, які задовольняють як виробників, так і споживачів послуг пасажирських автомобільних перевезень.