Інституційні аспекти трансформації ринкових відносин в Україні крізь призму міжнародного досвіду - Дерев’янкін, Т.І. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2008)
У статті розглядаються питання, пов’язані з перебудовою економіки України на ринкові відносини. Розкривається характер цієї перебудови на фоні аналізу міжнародного досвіду.