Зовнішньоекономічні аспекти функціонування вітчизняного ринку продажу автомобілів - Шевченко, І.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті проведений комплексний ретроспективний аналіз (у період 2003-2013 рр.) показників, що характеризують зовнішньоекономічні аспекти функціонування вітчизняного ринку продажу автомобілів. Так, досліджена динаміка експортно-імпортних операцій за даним напрямом зовнішньої торгівлі, в тому числі визначено сальдо експорту-імпорту автомобілів у кожний з обраних періодів. Виявлені основні країни, що є експортерами та імпортерами легкових і вантажних автомобілів, а також автобусів в Україні.