Творчий шлях і наукова діяльність О.І. Скворцова – економіста-аграрія, представника науки «Сільськогосподарська економія» - Гаркавко, В.К. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2008)
У статті висвітлюється життєвий і творчий шлях О.І. Скворцова – видатного представника науки «Сільськогосподарська економія». Характеризується його наукова і педагогічна діяльність, показується роль і місце його наукового світосприйняття в розвитку економічної думки.